Да се запознаем

ЦПО „Св. Методий Славянобългарски“ е лицензиран към НАПОО през 2015 г. (рег. № 2015121215) и издава удостоверения и свидетелства за професионално обучение на всички успешно завършили лица. Повече информация ще се радваме да Ви предоставим на еmail: cpo@fssb.bg  и телефон: + 359 889 152380    

Разкажете ни за нуждите и целите, които имате, а ние ще Ви дадем безплатна и подробна консултация за това как можем да ми бъдем максимално полезни.  

Може да се обърнете към нас, ако сте: община доставчик на социални услуги, която иска да повиши качеството на предлаганите услуги;неправителствена организация доставчик , която иска да повиши качеството на предлаганите услуги;работещ или безработен гражданин, който иска да се развива в сферата на помагащите професии в България или по света.  

Знаете ли какво е „Европейски сертификат за грижа”? Европейски сертификат за грижа  се придобива след обучение в базовите принципи на грижа за хора и разпознаване на техните потребности и права.Европейски сертификат за грижа е първата малка стъпка към осигуряване на високо качество на социалните услуги в европейски план.Европейски сертификат за грижа е базиран на общото разбиране на качеството, което трябва да съществува  в сектора на социалните услуги в Европа.

Европейски сертификат за грижа отговаря на нуждата от уеднаквяване основата на квалификациите в социалните услуги в ЕС.

Европейски сертификат за грижа представлява своеобразна международна диплома която може да послужи с успех пред работодатели в редица европейски страни. Повече информация ще се радваме да Ви предоставим на еmail: cpo@fssb.bg  и телефон:+359 889 15 23 80